4 juni Energiecafe Beesd in het Klokhuis

Op 4 juni organiseert 11duurzaam een energiecafé in het Klokhuis, jeugdlaan 2a in Beesd, aanvangstijd 20.00 uur. De avond is bedoeld als kennismaking met de activiteiten van energiecoöperatie 11duurzaam. Er is ruim gelegenheid om vragen te stellen en wij willen graag ideeën en behoeften van bewoners rond duurzaamheid inventariseren.

11duurzaam is actief op het gebied van energiebesparing, windenergie, aanschaf van zonnepanelen, collectieve zonnedaken, regionaal energieloket en elektrisch rijden.
Op verschillende gebieden is er al een aanbod voor leden beschikbaar, zoals het collectief inkopen van zonnepanelen en concrete hulp bij energiebesparing.
Om deze projecten verder te brengen en Geldermalsen echt duurzaam te maken is er behoefte aan nieuwe leden. Hoe groter de coöperatie, hoe meer voordeel er voor de bewoners te behalen is. De energiecoöperatie heeft verschillende werkgroepen waarvoor nog actieve leden gezocht worden.

11duurzaam heeft zich ten doel gesteld om in vier jaar 30% CO2 reductie in de gemeente Geldermalsen te behalen. Op termijn is het zelfs mogelijk om het energiegebruik in onze gemeente 100% duurzaam te maken. Dit kan door lokaal de krachten te bundelen, door samen te besparen en zelf verantwoordelijk te worden voor onze energievoorziening. Dit levert niet alleen kostenbesparing op, maar ook nog eens een duurzame leefomgeving.

Koffie en thee wordt aangeboden door 11duurzaam en de toegang is gratis.

Gerlach

Over Gerlach

Gerlach is een ervaren ondernemer, manager en consultant op het raakvlak van marketing en duurzaamheid. Hij geeft les aan Hogeschool Utrecht in marketing gerelateerde vakken, woont in Tricht en is al zijn hele leven bezig met duurzaamheid en groene economie. (mob: 06*43026049)
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.