6 december Klimaatcafe in De Pluk

11duurzaam organiseert dit jaar weer een klimaatcafé. Vorig jaar hielden we in december het eerste klimaatcafé, het was een inspirerende avond met weerman Reinier van den Berg, oud-wethouder Thijs de la Court van Lochem(energie), onze Heemraad Hennie Roorda en wethouder Ronald van Meygaarden. Conclusie van de avond was vooral dat we dit volgend jaar weer moeten doen.

Het is nu dus tijd weer eens de balans op te maken;

Hoe staat het met het klimaat?

We nodigen jullie dan ook van harte uit om deel te nemen aan ons tweede klimaatcafé, wederom in de Pluk op 6 december vanaf 19.30 uur.

Centraal op deze avond staat de film Before the Flood van Leonardo di Caprio. Hij maakte de film in aanloop naar de klimaatconferentie vorig jaar in Parijs. De film eindigt met zijn toespraak aan de Verenigde Naties. Het is een indrukwekkende documentaire geworden die we jullie graag laten zien (helaas wel zonder ondertiteling). En met dank aan Lingefilm die het voor ons geregeld heeft.

Bekijk hier de trailer

Het programma van de avond:

19.30 uur Inloop
19.45 uur Inleiding door 11duurzaam
20.00 uur Documentaire “Before the Flood” (96min)
21.40 uur Napraat en borrel

Het aantal stoelen is beperkt, dus geef je even op via: http://11duurzaam.nl/klimaatcafe/

Gerlach

Over Gerlach

Gerlach is een ervaren ondernemer, manager en consultant op het raakvlak van marketing en duurzaamheid. Hij geeft les aan Hogeschool Utrecht in marketing gerelateerde vakken, woont in Tricht en is al zijn hele leven bezig met duurzaamheid en groene economie. (mob: 06*43026049)
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *