Agenda De Knop

Hoe eerlijk is jouw spijkerbroek

Woensdag 4 april is in De Knop een informatieavond over eerlijke en oneerlijke kleding. Op deze avond kan je gewoon binnenlopen voor een interessant verhaal en een kop koffie. De avond start om 19.30 uur en de toegang is gratis.

De kledingindustrie is na de olie-industrie het meest vervuilend en de werkomstandigheden zijn vaak ook ronduit slecht. We lezen het in de krant, maar het probleem blijft vrij onzichtbaar. Samen met de experts van Young & Fair kijken we waar jouw spijkerbroek vandaan komt, hoe de materialen geproduceerd worden en wat je zelf kunt doen aan jouw kleding-footprint. Deze workshop laat je zien dat het anders kan en welke kledingmerken al goed bezig zijn.

Kom deze avond gezellig naar De Knop voor een verhaal dat we ons allemaal aantrekken en een lekker bakje koffie. Voor meer informatie: www.11duurzaam.nl/agenda.

Meer activiteiten

  • Woensdagavond 4 april om 19.30 uur

Workshop en informatieavond (on)eerlijke handel in de kledingindustrie. Op deze avond delen twee enthousiaste mensen uit dit vakgebied hun kennis over duurzame kleding. Vrije inloop.

 

  • Woensdagavond 11 april om 19.00 uur

Workshop Gasloos wonen. Meer informatie volgt.

 

  • Woensdagavond 18 april om 19.30 uur

Workshop zelf duurzame cosmetica maken. Aanmelden voor 13 april 2018 via mail: daan@11duurzaam.nl.

 

  • Donderdagavond 19 april om 19.00 uur

Workshop Gasloos wonen. Meer informatie volgt.

 

Reacties zijn gesloten.