Geldermalsen voor de wind

Denk en praat mee over windenergie in de gemeenten Geldermalsen en Neerijnen

De plannen voor windenergie bij knooppunt Deil  en de AVRI worden steeds concreter. Wat betekent een windpark bij u in de buurt? En hoe kunt u hiervan als burger de vruchten plukken? Coöperatieve vereniging 11duurzaam en het duurzame burgerinitiatief in Neerijnen zijn nauw betrokken bij de ontwikkelingen rondom windenergie in beide gemeenten. Samen met met Project A15 organiseren we daarom op dinsdag 25 november een informatieavond. U bent hiervoor van harte uitgenodigd.

Informatieavond over burgerwindenergie

Tijdens onze informatieavond krijgt u antwoord op al uw vragen over windenergie en de ontwikkelingen rond Knooppunt Deil en de AVRI.  Daarnaast gaan we in debat en kunt u zich uitgebreid laten informeren over hoe u de vruchten kunt plukken van windenergie. Onze windexperts, zoals duurzame energie adviseur, Ruud van Rijn en Siward Zomer, voorzitter van windcoöperatie De Windvogel zijn die avond aanwezig.

Kom en praat mee!

Reserveer dinsdagavond 25 november in uw agenda en kom met ons meedoen.

Datum:     dinsdag 25 november
Locatie:   Veilinghal Fruitmasters Geldermalsen, Deilseweg 7 te Geldermalsen

(ingang en parkeren: bij brasserie De Veiling)
Tijd:            19.30 – 22.00 uur (inloop vanaf 19.00 uur)

U kunt zich aanmelden via: info@11duurzaam.nl

Definitieve programma volgt binnenkort.

Kent u meer mensen voor wie deze uitnodiging interessant is, wilt u hem dan doorgeven?

Tot ziens op 25 november!

Project A15 is een initiatief van Milieudefensie en Natuur & Milieu, mede mogelijk gemaakt door de Nationale Postcode Loterij. Als onafhankelijke partij stimuleren we o.a. dat er meer windmolens voor en door burgers langs de A15 komen.

Gerlach

Over Gerlach

Gerlach is een ervaren ondernemer, manager en consultant op het raakvlak van marketing en duurzaamheid. Hij geeft les aan Hogeschool Utrecht in marketing gerelateerde vakken, woont in Tricht en is al zijn hele leven bezig met duurzaamheid en groene economie. (mob: 06*43026049)
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *