Gratis warmtescans als start-actie energiebesparing

Wilt u weten waar de warmte en daarmee uw geld uw huis uitstroomt? 11duurzaam biedt tien huiseigenaren in de gemeente Geldermalsen een gratis warmtescan aan. Met een professionele infraroodcamera worden warmtebeelden van uw huis gemaakt. Na analyse van de resultaten wordt duidelijk wat de boosdoeners zijn:  de gevel, ramen, het dak, of koudebruggen. 11duurzaam helpt u vervolgens met het maken van een op uw situatie toegesneden keuze tussen de verschillende besparingsmaatregelen en daarmee verbonden investering. Zo kunt u al snel honderden euro’s per jaar aan energiekosten besparen.

Het is nu een goed moment om uw huis te isoleren. Vanaf 21 januari j.l. is het mogelijk om bij  het Nationale Energiebespaarfonds geld te lenen tegen een aantrekkelijke rente om uw huis energiezuinig te maken. Bovendien kunt u een subsidie aanvragen tot 500 euro bij de gemeente, en als u dit met 6 andere huiseigenaren doet tot 750 euro.

Heeft u belangstelling voor een warmtescan, ondersteuning bij het nemen van besparingsmaatregelen, of wenst u meer informatie over de isolatiesubsidie en financieringsmogelijkheden zie hieronder voor aanmelden of meer informatie.

Aanmelden en selectie

Hieronder op het aanmeldformulier kunt u aangeven of uw belangstelling hebt voor een warmtescan, ondersteuning bij aannemen van isolatieklussen, en/of koppelen van subsidieaanvragen om de burenbonus van 250 euro te krijgen.

Uit de warmtescan aanvragen selecteren we 10 huizen. We zullen op zo’n manier selecteren dat we na de 10 warmtescans een goed beeld hebben van het isolatie-niveau binnen de gemeente Geldermalsen. Daarom zal de selectie bestaan uit 10 verschillende typen huizen die kenmerkend zijn voor deze regio.  Als u belangstelling heeft getoond voor de warmtescan zullen we na 20 februari laten weten of u wel of niet geselecteerd bent. Op termijn zullen we ook warmtescans aanbieden tegen een redelijk tarief. Daarvan zullen we u op de hoogte stellen.

Subsidie op isolatie

Voor isolatiemaatregelen kunt u individueel momenteel maximaal € 500,- subsidie krijgen, gefinancierd door de provincie Gelderland. Voor een directe aanvraag kunt u terecht bij de gemeente, klik hier.

Als u belangstelling heeft getoond via onderstaand aanmeldformulier voor een gezamenlijke subsidieaanvraag of aanvraag van offertes bij bouwbedrijven of installateur, zullen we u (na uw goedkeuring) in contact brengen met andere mede-belangstellenden.

Financiering isolatiemaatregelen

21 januari j.l. is het Nationaal Energiefonds geopend waar huiseigenaren terecht kunnen voor aantrekkelijke financiering om energiebesparende maatregelen te treffen. Voor meer informatie, klik hier

Heeft u vragen omtrent energiebesparing, mail dan de besparingswerkgroep van 11duurzaam: besparing@11duurzaam.nl

Stefan van Tongeren
Machteld van den Broek
Emo van Halsema
Hanco de Labije
Leo Brouwer

Aanmeldformulier Warmtescan

Naam*
Email*


Adres*


Woonplaats*


Telefoon*

*Verplicht invoerveld

Ik ben al lid van 11duurzaam: al lid
Ik meld me aan voor lidmaatschap van 11duurzaam (a 11 euro per jaar): Akkoord

Ik meld me aan voor een gratis warmtescan van mijn woning en ben op de hoogte van het beperkte aanbod en de beperkingen die Energiecooperatie 11duurzaam hieraan stelt. akkoord

Woningtype: vrijstaand, geschakeld, hoek of tussenwoning

Bouwjaar (bij benadering):

Zou u investeringen willen doen om uw huis te isoleren. Zo, ja wanneer ongeveer?
komend jaar
binnen 2 jaar
tussen 2 en 5 jaar
weet ik nog niet

Ik heb belangstelling voor (u kunt meerdere items aanvinken).
1. warmtescan
2. koppelen van subsidieaanvragen voor burenbonus
3. koppelen van gezamenlijke offerteaanvraag voor uitvoering energiebesparingsmaatregelen
4. ondersteuning bij traject om uw huis te isoleren (advies, keuze leverancier, offerte's aanvragen en beoordelen
5. Cursusavond gebruik warmtecamera

Ik heb zelf kennis van besparingsmaatregelen en zou dit willen delen met andere leden
Toelichting:Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.