Hoe eerlijk is jouw spijkerbroek

 

Woensdag 4 april is in De Knop een informatieavond over eerlijke en oneerlijke kleding. Op deze avond kan je gewoon binnenlopen voor een interessant verhaal en een kop koffie. De avond start om 19.30 uur en de toegang is gratis.

De kledingindustrie is na de olie-industrie het meest vervuilend en de werkomstandigheden zijn vaak ook ronduit slecht. We lezen het in de krant, maar het probleem blijft vrij onzichtbaar. Samen met de experts van Young & Fair kijken we waar jouw spijkerbroek vandaan komt, hoe de materialen geproduceerd worden en wat je zelf kunt doen aan jouw kleding-footprint. Deze workshop laat je zien dat het anders kan en welke kledingmerken al goed bezig zijn.

Kom deze avond gezellig naar De Knop voor een verhaal dat we ons allemaal aantrekken en een lekker bakje koffie. Voor meer informatie: www.11duurzaam.nl/agenda.

Gerlach

Over Gerlach

Gerlach is een ervaren ondernemer, manager en consultant op het raakvlak van marketing en duurzaamheid. Hij geeft les aan Hogeschool Utrecht in marketing gerelateerde vakken, woont in Tricht en is al zijn hele leven bezig met duurzaamheid en groene economie. (mob: 06*43026049)
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.