Samen zonnepanelen en isolatie inkopen!

Warmtescan van een muur; blauw is koud

11duurzaam houdt dinsdag 9 december weer een energiecafé in Le Melangeur in Geldermalsen. Na het eerste café in oktober 2013 is er veel gebeurd. 11duurzaam heeft goed geluisterd naar wat de bezoekers toen aan wensen inbrachten en is er mee aan de slag gegaan.

Het resultaat is dat er nu een concreet aanbod is voor leden die hun huis willen verduurzamen. Door middel van onafhankelijke informatie, een warmtecamera, gericht advies en een aantal geselecteerde leveranciers kan iedereen nu aan de slag.

Energiebesparing kan door eerst een goede scan van je huis te maken en vervolgens gerichte maatregelen te nemen die het huis comfortabeler maken en de energierekening verlagen. Op deze avond vertellen we er alles over.

Aanleg zonnepanelen; Bulkstraat Tricht

En voor de mensen met een geschikt dak is er de mogelijkheid zelf stroom op te wekken met zonnepanelen. Na een aanbestedingsronde is er een leverancier geselecteerd die kwaliteit combineert met een goede prijs. Deze leverancier is op 9 december aanwezig voor alle vragen die er zijn.

Tijdens het energiecafé op 9 december kun je vrijblijvend informatie ontvangen over energiebesparing en zonnepanelen en leren wat je samen met 11duurzaam aan je huis kunt verbeteren. Voor zonnepanelen kun je gelijk een offerte aanvragen. Afhankelijk van de offerte zullen er ook samen offertes voor isolatie worden opgevraagd. Verder kun je je inschrijven voor een warmtescan en een EPA advies voor de verbetering van de energieklasse van je woning.

Dinsdag 9 december 20:00-21:30 uur, inloop vanaf 19:30 uur.

Gerlach

Over Gerlach

Gerlach is een ervaren ondernemer, manager en consultant op het raakvlak van marketing en duurzaamheid. Hij geeft les aan Hogeschool Utrecht in marketing gerelateerde vakken, woont in Tricht en is al zijn hele leven bezig met duurzaamheid en groene economie. (mob: 06*43026049)
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *