Verbouwen? Hoe doe ik dat mooi, duurzaam en betaalbaar?

Zaterdag 24 september houdt De Knop, centrum voor Duurzaamheid in Geldermalsen een dag over Verbouwen, hoe doe je dat mooi, duurzaam, betaalbaar, betrouwbaar, gezond et cetera? Diverse specialisten bekijken de plannen van het publiek en geven ‘stand-up’ advies.

Huiseigenaren kunnen verschillende redenen hebben om hun huis te verbouwen. Meer ruimte, aanpassen aan de leeftijd, moderniseren, er is vanalles mogelijk en veel mensen vragen zich dan af hoe het energiezuinig kan, met gezonde materialen en wat daar allemaal bij komt kijken.

Op 24 september zijn in De Knop drie specialisten aanwezig die uw bouwplannen graag bekijken en voorzien van advies. Roelof Krijgsman is architect en combineert graag het mooie met een aangenaam klimaat. Robert Duin is installateur en is steeds op zoek naar duurzame en betaalbare oplossingen. Bart van Vulpen heeft een isolatiebedrijf en kan elk plan voorzien van passende materialen om de woning comfortabel te maken en flink te besparen op de energierekening. In De Knop is ook informatie beschikbaar over de nieuwe subsidies op energiebesparing.

De ervaring leert dat een goed plan samen gemaakt wordt en dus geven ze op deze dag samen advies aan iedereen die met zijn verbouwplannen langs komt. Vrijblijvend en gratis.

Om 11.11 uur is de aftrap in het praatje van de week, daarna komt u met uw bouwplan aan de beurt. Tot 15 uur kunt u binnenlopen en meedoen.

Centrum de Knop is een initiatief van 11duurzaam en wil een platform zijn voor informatie, ontmoeting en advies en is elke zaterdag geopend van 10-16 uur.

Elke zaterdag om 11.11 uur wordt een presentatie gegeven over een duurzaam thema. Andere groepen die met duurzaamheid bezig zijn, worden van harte uitgenodigd hieraan deel te nemen.

Gerlach

Over Gerlach

Gerlach is een ervaren ondernemer, manager en consultant op het raakvlak van marketing en duurzaamheid. Hij geeft les aan Hogeschool Utrecht in marketing gerelateerde vakken, woont in Tricht en is al zijn hele leven bezig met duurzaamheid en groene economie. (mob: 06*43026049)
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *