Workshop duurzame Paasbrunch bij De Knop en HartenInn

Woensdagavond 28 maart staat er weer een activiteit gepland van Centrum De Knop, Centrum voor Duurzaamheid. In samenwerking met de koks van het sociaal restaurant HartenInn in Geldermalsen maken we een duurzame Paasbrunch.

De workshop start om 19.00 uur in De Knop en duurt tot ongeveer 22.00 uur. Het sociaal restaurant de HartenInn stelt haar keuken naast De Knop beschikbaar en de medewerkers helpen bij de workshop. De deelnemers bereiden tijdens de workshop een volledige Paasbrunch voor, geheel met duurzame producten gemaakt. We maken zeven gerechten en kunnen die natuurlijk ook proeven. Na afloop krijg je de recepten mee en kan je thuis zelf aan de slag voor de ultieme duurzame Paasbrunch.

Aanmelden

Er kunnen 12 personen deelnemen aan de workshop. Deelname aan deze workshop is gratis. Aanmelden is verplicht en kan via daan<at>11duurzaam.nl. Graag voor vrijdag 23 maart 2018.

Meer activiteiten

Naast deze workshop organiseert De Knop een week later, op woensdagavond 4 april om 19.30 uur een workshop (on)eerlijke handel in de kledingindustrie. Op deze avond delen twee enthousiaste mensen uit dit vakgebied hun kennis over duurzame kleding.

Agenda

  • Woensdagavond 28 maart om 19.00 uur

Workshop duurzame paasbrunch. Aanmelden voor 23 maart 2018 via mail: daan@11duurzaam.nl.

 

  • Woensdagavond 4 april om 19.30 uur

Workshop en informatieavond (on)eerlijke handel in de kledingindustrie. Op deze avond delen twee enthousiaste mensen uit dit vakgebied hun kennis over duurzame kleding. Aanmelden voor 30 maart 2018 via mail: daan@11duurzaam.nl.

 

  • Woensdagavond 11 april om 19.00 uur

Workshop Gasloos wonen. Meer informatie volgt.

 

  • Woensdagavond 18 april om 19.30 uur

Workshop zelf duurzame cosmetica maken. Aanmelden voor 13 april 2018 via mail: daan@11duurzaam.nl. Meer informatie volgt.

 

  • Donderdagavond 19 april om 19.00 uur

Workshop Gasloos wonen. Meer informatie volgt.

 

Gerlach

Over Gerlach

Gerlach is een ervaren ondernemer, manager en consultant op het raakvlak van marketing en duurzaamheid. Hij geeft les aan Hogeschool Utrecht in marketing gerelateerde vakken, woont in Tricht en is al zijn hele leven bezig met duurzaamheid en groene economie. (mob: 06*43026049)
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.