Altijd al willen rijden in de nieuwste elektrische auto?

Zaterdag 23 juni is het weer zover. Na het daverende succes van vorig jaar organiseert het Centrum voor Duurzaamheid ‘De Knop’ deze keer in samenwerking met de ANWB een elektrische autodag. Het evenement vindt plaats op het parkeerterrein van De Pluk. Om deze editie nog meer uit te pakken, levert de ANWB zo’n 10 elektrische auto’s. Je kunt deze dag de nieuwste en mooiste modellen zien én rijden. 

Veel mensen vinden het vervelend dat ze met hun auto bijdragen aan lucht- en milieuvervuiling. Er kunnen inmiddels aardig wat oude bezwaren tegen elektrisch rijden worden weggestreept: in 2012 telde Nederland nog maar tien snelladers, nu zijn het er zevenhonderd. Daarnaast wordt de actieradius van de nieuwe generatie elektrische auto’s snel groter: er kan makkelijk al tussen de 200 en 450 kilometer aan één stuk mee gereden worden.

Modellen als de BMW i3, Opel Ampera-E en de Volkswagen E-Golf zijn op zaterdag 23 juni te bewonderen bij De Pluk. De ANWB heeft uit onderzoeken de conclusie getrokken dat veel mensen nieuwsgierig zijn naar elektrisch rijden, maar ook vol vragen zitten. Wil je informatie over jouw favoriete elektrische auto of wil je wel eens in de auto rijden die je op het oog hebt? Kom dan 23 juni naar De Pluk en laat je verrassen. Het evenement vindt plaats vanaf 11.00u tot ongeveer 15.00u. 

 

Adres: 4191 SG Nederland, Rijksstraatweg 64, Geldermalsen

Gerlach

Over Gerlach

Gerlach is een ervaren ondernemer, manager en consultant op het raakvlak van marketing en duurzaamheid. Hij geeft les aan Hogeschool Utrecht in marketing gerelateerde vakken, woont in Tricht en is al zijn hele leven bezig met duurzaamheid en groene economie. (mob: 06*43026049)
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.